Rotary twist trainer – Blå

189,00 kr

Med Rotary twist trainer kan du träna hela kroppen och på så sätt påskynda fettförbränningen.

Slut i lager

Beskrivning

Denna rotary twist trainer ser till att du tränar hela kroppen. Med denna kan du forma både över- och underkroppen samtidigt. Den fortlöpande motståndsövningen bränner fett och uppnår en snabb kroppsformande effekt, samtidigt som du gör en rolig övning. Det tvinnade repet med hög motståndskraft gör att hela din kropp deltar i träningen vilket innebär att det påskyndar kroppens fettförbränning, som i sin tur leder till att du lättare går ner i vikt.

Basen är halkfri och ger dig en stadig yta att stå på samtidigt som den masserar dina fotsulor vilket gör dig mer avslappnad och stimulerar blodcirkulationen.

Detta träningsredskap är lätt att bära och förvara, du kan använda den hemma eller ta med den till gymmet, kontoret eller på resa. Genom att använda denna kan du effektivt bränna kalorier. Du kan vrida midjan för att göra magen, höfterna och låren smalare – samtidigt som du masserar fötterna och stimulerar blodcirkulationen – allt med samma träningsredskap.

SpecifikationerStorlek på produkt:ø 28 cmMaterial:Gummi och plastFärg: Vit, blåVikt:890 gramIngår i förpackning:1 st Rotary twist trainer med handtag

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.