Rund matta till studsmatta 3,05 m – Svart

529,00 kr

Har din studsmatta gått sönder eller börjar den bli lite sliten? Med denna reservmatta kan du fräscha upp din studsmatta!

Slut i lager

Artikelnr: 21843 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En svart reservmatta från Iso Trade. Har din studsmatta gått sönder eller börjar den bli lite sliten? Med denna reservmatta kan du fräscha upp din studsmatta! Denna reservmatta passar till studsmattor som har storleken 305/312 cm.Reservmattan passar olika typer av studsmattor från olika tillverkare.

Mattan är försedd med speciella starka metallkrokar, som är perfekta för att fästa med metallfjädrar till en studsmatta (endast matta ingår, ej fjädrar eller ram). Det finns 60 st av metallkrokarna. Denna reservmatta är tillverkad i starkt elastiskt polypropentyg som är UV- och vattenbeständigt och säkerställer många års användning. Mattan går snabbt att montera i din studsmatteram och sen är det bara att börja hoppa!

Specifikationer

Passar till studsmattor med storlek:305 / 312cm – 10ftAntal öglor för fjädrar:60 stVäderbeständig: JaFörstärkta sömmar:JaIngår i förpackning:1 st reservmatta till studsmatta (OBS! Ram och fjädrar ingår inte!)

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.