Shining Protective Anti-fall Case, iPhone 12/12 Pro Mörkgrön

149,00 kr

Skydda din iPhone från fall, kladdiga fingeravtryck och mycket mer med detta snygga mobilskal!

3 i lager

Artikelnr: 15828 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Det här skyddande men samtidigt snygga mobilskalet är perfekt för dig som ofta tappar din mobil. Modernt, flexibelt och tillverkat av högkvalitativa material speciellt för iPhone. Skalet har en minimalistisk design som består utav en transparent baksida med blanka mörkgröna metalldetaljer. Med denna design döljer inte skalet mobilens ursprungliga utseende och skalet betonar dessutom dess ovanliga karaktär. Skalet skyddar din iPhone effektivt från alla sidor och med sin förstärkta beläggning förhindrar den att fingeravtryck, fett och andra ämnen lämnas som handen har att göra med hela dagen.

Skalet har en extremt tunn design som inte påverkar användningen av telefonen. Det överför nästan 100% ljus vilket bibehåller skalets originalfärg. Skalet är tillverkat av ett material som inte tenderar att gulna efter en lång tid. Skalet har en perfekt anpassad form till mobilen och fäster perfekt vilket inte lämnar några luftbubblor.

Skalet begränsar inte användningen av din mobil och alla uttag är placerade ordentligt i skalets nedre del så att de inte hindrar högtalaren eller ingången för laddaren eller hörlurarna. Skalet påverkar heller inte signalen eller räckvidden utan säkerställer en ren och hållbar överföring. Allt är noggrant genomtänkt för att behålla komforten under användning så mycket som möjligt.

Skalet består utav Bayers TPU som liknar de med elastiskt gummi så skalet är mycket lätt att ta av och på. Bayers TPU är ett extremt hållbart material och gör sig mycket starkt som telefonskydd. Skalet är kompatiblet med iPhone 12 och iPhone 12 Pro.

Specifikationer

Modell:Shining Case (Anti-fall)Material:TPUFärg: Mörkgrön, transparentKompatibel med: iPhone 12, iPhone 12 Pro

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.