-17%

Silver Protect+ Skärmskydd Xiaomi 11T / 11T Pro

99,00 kr

Detta skärmskydd har antibakteriell beläggning som dödar bakterier och skyddet skyddar din mobilskärm från stötar och repor.

2 i lager

Artikelnr: 23472 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Ett skärmskydd med antibakteriell beläggning för Xiaomi 11T / 11T Pro från 3MK. Detta skärmskydd skyddar din mobilskärm från stötar och repor. Det är mycket hållbart och motståndskraftigt mot sprickor.Den antibakteriella beläggningen som används på detta skärmskydd dödar 99 % av virus, bakterier, svamp och mögel. Det fungerar 24/7. Det skyddar din smartphone när du inte kan rengöra den korrekt. Skyddet är ett perfekt komplement till smartphonehygien.

Din smartphone samlar ständigt in bakterier. Varje gång du rör din telefon bär du på bakterier från tidigare vidrörda områden: handtag, räcken, ratt.Visste du att skärmen på en mobiltelefon samlar upp till 300 gånger mer bakterier än en offentlig toalett?Visste du att du vidrör din smartphones skärm mer än 2 000 gånger om dagen och överför potentiellt farliga bakterier till den?Din epidermis, svett, talg och sminkrester samlas också på skärmen. Värmen som genereras av enheten skapar utmärkta förutsättningar för utveckling av virus, bakterier och svamp.

Skärmskyddet är hållbart och motståndskraftigt mot sprickor samt att den skyddar dinXiaomi 11T / 11T Pro perfekt från skador. Om du vill skydda din mobilskärm på ett tillförlitligt sätt så se till att montera det okrossbara glaset på din Xiaomi 11T / 11T Pro för att se till att det inte finns någon risk för repor eller sprickor. Skärmskyddet är dessutom mycket lätt att montera på din mobil.Detta skärmskydd skyddar även ytan på den rundade skärmen.

För att förlänga skärmskyddets livslängd använde 3MK en självläkande beläggning. Det betyder att skärmskyddet ”fungerar” och reparerar mindre skador eller repor som uppstår vid telefonanvändning. Self-Heal™ får dig att njuta av en perfekt slät yta ännu längre!

Specifikationer

Färg: TransparentKompatibel med:Xiaomi 11T / 11T ProIngår i förpackning:1 st skärmskydd, 1 st kort för att få bort luftbubblor, 1 st rengöringsset

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.