Skateboard/Pennyboard 21.6 ” – Svart

369,00 kr

En pennyboard i plast med riktigt bra grepp för unga skateboardåkare.

3 i lager

Beskrivning

En svart pennyboard/skateboard i plast för barn med motiv från Marvel. Pennyboarden har motiv på ovansidan. Pennyboards är bland de mest populära typerna av skateboards som finns på marknaden. Denna skateboard har en längd på55cm /21.6 ” och är mycket bekväm att åka på.De breda och mjuka polyuretanhjulen dämpar vibrationer och säkerställer komfort under åkning.Högkvalitativa, lätta ABEC-7-hjul är en garanti för smidighet och hastighet under åkning. Ett perfekt hjälpmedel att glida runt på.

Pennyboarden har en mycket liten storlek med lätt vikt vilket gör det lätt att både transportera och förvara den. Den är exempelvis enkel att fästa på ryggsäcken. Skateboarden är idealisk att använda på trottoarer, torg, skateboardparken och urbana gränder. Brädan är tillverkad i slitstark och lätt plast samt har en halkfri yta som ger grepp och ökar säkerheten. Att åka skateboard är en perfekt utomhusaktivitet för de varma sommardagarna.

Tips när barnet ska börja lära sig att åka skateboard:Se först och främst till att barnet alltid har rätt skydd när han/hon åker skateboard. Det är lätt att skada sig utan rätt skydd såsom hjälm, knäskydd, handledsskydd ocharmbågsskydd.Då kan barnet lära sig åka utan att göra illa sig om han/hon ramlar. Det är en del av att skejta, som när man lär sig gå. Sedan gäller det att hitta en lämplig plats: platt mark, utan trafik. En tom parkering brukar fungera bra.

Barnet kan först testa att skjuta ifrån med en fot i marken, för att få upp farten med brädan. När barnet vant sig, kan han/hon börja åka.Det andra alternativet är att stödja barnet på brädan: barnet ställer sig på brädan och du puttar försiktigt på och håller i barnet. På så sätt kan barnet vänja sig att hålla balansen och ta svängar, utan att behöva tänka på att skjuta ifrån med en fot i marken.

SpecifikationerRekommenderad ålder:+ 3 årLängd på bräda:55 cm /21.6 ”Bredd på bräda:14.5 cm /5.7 ”Höjd på bräda:9.5cm /3.7 ”; 13cm /5.11″Material på truckar: AluminiumMaterial på bushings:PUMaterial på bräda:PolypropenMaterial på hjul:PolyuretanHjul:ABEC-7Färg: Röd, svart, flerfärgadHjuldiameter:60 mmHjulbredd: 45 mmIngår i förpackning: 1 st skateboard/pennyboard

Rekommenderas ej för barn under 3 år.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.