Skruvutdragarset för trasiga skruvar 4-pack

69,00 kr

Med detta set kan du enkelt ta bort alla skadade eller söndriga skruvar enkelt och smidigt!

9 i lager

Artikelnr: 22000 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Ett skruvutdragarset från Iso Trade. En solid uppsättning skruvutdragare för trasiga skruvar är tillbehör för borrar och elverktyg och som gör att du snabbt och enkelt kan bli av med det skadade elementet. Det är ett set som klarar nästan vilken skadad skruv som helst som en vanlig skruvmejsel eller standardbit inte klarar av.

Detta setär ett måste förvarjeverktygslåda.Meddettaskruvutdragarsetkandu enkelt ta bortallaskadade eller söndrigaskruvar enkelt och effektivt.Du kommeraldrig meratt stoppas av en skadad skruv.

Om dukananvändaen skruvdragare,kandu användadetta set.Isjälva verketfungerar dennaskruvutdragarenbra att denäven kan ta bortlånga skruvar lika lätt som korta.Även omdu bryteravhela huvudeten skruveller bult,kandu ändådradenrätt ut.Inga problem.

En uppsättning utdragare för trasiga skruvar används för att skruva av standardgängor.I händelse av skada / rivning av bulten, borra den symmetriskt i mitten och skruva sedan in en lämplig storlek utdragare för de trasiga bultarna.Att vrida den trasiga skruven till vänster resulterar i långsam borttagning av den trasiga skruven. Fortsätt att vrida utdragaren tills den skadade skruven är helt borttagen.

Setet innehåller 4 skruvutragare och i olika storlekar som allt är förpackat i en praktisk låda. Dessaskruvutragare är tillverkade av slitstark stål som garanterar hållbarhet ochtillförlitlighet i åratal.

Specifikationer

Storlek på fodral:L 8,5 x B 6,2 x H 1,7 cmLängd påskruvutdragare:5 cmStorlek påskruvutdragare: 1:3-4mm; HEX – 6.35mm |2:4-8mm; HEX – 6.35mm |3: 5-10mm; HEX – 6.35mm |4:6-12mm; HEX – 8.75mmMaterial: StålIngår i förpackning: 1 st fodral, 4 stskruvutdragare

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.