Skydd för bilsäte med förvaring – Svart

159 kr

Med detta bilsätesskydd kan du skydda ditt bilsäte från smuts, vatten, svett och annat som kan smutsa ner eller skada ditt säte.

2 i lager

Artikelnr: 23638 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Ett svart bilsätesskydd från Xtrobb. Med detta bilsätesskydd kan du skydda ditt bilsäte från smuts, vatten, svett och annat som kan smutsa ner eller skada ditt säte. Blöta badbyxor efter en dag på stranden, eller svettiga kläder efter ett högintensivt träningspass? Med detta bilsätesskydd är det inget problem! Detta bilsätesskydd är även perfekt för dig som har barn då det ofta kan vara smutsiga, blöta och leriga kläder inblandat.

Bilsätesskyddet är tillverkat av ett slitstarkt polyestermaterial som är lätt att rengöra eftersom smuts inte tränger igenom fiberstrukturen. Sitsen på bilsätesskyddet är fodrat med tät polyester som bildar ett vattentätt skikt. Bilsätesskyddet är lätt att montera, du fäster det enkelt på nackstödet med ett elastiskt band som sys fast på ryggstödets ovansida.

Bilsätesskyddet har även förvaring nedtill med två förvaringsfickor där du kan förvara småsaker. Bilsätesskyddet kan tvättas i tvättmaskin och det passar de flesta bilsäten, både fram- och bakåtvända. Även de som är monterade iISOFIX-systemet.

Specifikationer

Totalmått: L 125 x B 49 cm

Sitsmått: L 46 x B 45 cm

Ryggstödsmått: L 63 x B 49 cm

Färg: Svart

Material: 100% Polyester

Ingår i förpackning: 1 st bilsätesskydd

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.