Solsegel, fyrkantigt 3,6×3,6m – Grå

479 kr

Detta fyrkantiga solsegel ger skugga där det behövs, på balkongen, på terrassen, på campingen eller där det behövs.

Slut i lager

Artikelnr: 21808 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett grått, fyrkantigtsolsegel från Malatec.Detta fyrkantiga solsegel ger skugga där det behövs, på balkongen, på terrassen, på campingen eller där det behövs. Ett behagligt solskydd och regnskydd vid uteplatsen eller i trädgården. Detta solsegel har en storlek på 3,6 x 3,6 meter.

Solseglet har många upphängningsalternativ. Allt tack vare den praktiska monteringssatsen som följer med seglet.Soltaket är lätt att placera då du kan använda både väggar, stolpar och träd att fästa det i.

Seglet är tillverkat av polyester av högsta kvalitet, tack vare vilket det kommer att tjäna dig under många utomhussäsonger. Solseglet har en speciell dubbelsidig beläggning som skyddar mot UV-strålning och är vattentät. Tyget torkar snabbt och möglar inte.

Formen på segelduken gör att du får en inredningsdetalj på din uteplats samtidigt som den ger skydd mot regn och sol. Med ett solsegel skapar du en oas på din uteplats. Ett bra alternativ till pergola eller täckt veranda för att komma undan solen. När du vill ta ner solseglet inför höst och vinter så kan du förvara det i den medföljande väskan. Tar knappt någon plats.

Specifikationer

Storlek på produkt: 3,6 x 3,6 meter

Material: Polyester

Täthet: 180 g / m2

Färg: Grå

Vikt: 2,4 kg

Vattentät & UV-säker:  Ja

Ingår i förpackning: 1 st solsegel, 4 st snören, 1 st väska

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.