Spikmatta 65 x 41 cm

179 kr

En spikmatta är perfekt för dig som vill ha bättre sömn och bli av med muskelspänningar!

Slut i lager

Artikelnr: 21034 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En blå spikmatta från Verk Group. Spikmattan har en storlek på 65 x 41 x 2 cm och har 230 massage-ringar med 27 piggar på varje. Spikmattan är tillverkad av mjuk bomull och piggarna av plast. Dess överdrag gör det enkelt att tvätta mattan och hålla den ren.Om du känner dig stressad, sover dåligt eller har spända muskler så kan denna spikmatta hjälpa dig med detta. Spikmattans helande verkan baserar sig på akupressur som är en kinesisk behandlingsform med rötter i akupunkturen. Spikmattan kan användas på hela kroppen – fokusera på dina problemområden.

Om du är spänd i nacke och axlar, prova att rulla ihop en handduk under nacken och lägg spikmattan över så att ditt huvud kommer upp och så att nacken och axlarna utsätts för tryck. Vid dålig hållning under stående och stillasittande arbete kan det resultera i spänningar kring nacke och axlar – utnyttja därför spikmattan för att mildra dina trötta och spända muskler.

Om du är spänd i ryggen, lägg dig ner på spikmattan och låt spikarna skapa ett tryck mot huden och musklerna som ger hjälp till cirkulation, avslappning, mental skärpa och välmående.

Använd spikmattan till dina fötter också! Fötterna är bland det viktigaste vi har på kroppen men glöms ofta bort. Ställ dig på mattan både morgon och kväll, först med strumpor och sedan barfota när du blivit van vid trycket. På så sätt får du igång blodcirkulationen i fötterna och ger fötterna en välbehövd massage.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.