Stativ för mobil – Svart

36 kr

Den här svarta, stilrena hållaren håller din mobila enhet på plats och precis i den vinkeln du önskar.

Slut i lager

Artikelnr: 22612 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett svart stativ för mobil, från Iso Trade. Det här praktiska, stilrena och svarta stativet för smartphones kan göra ditt liv enklare på många sätt.Det här högkvalitativa stativet är ett extremt användbart tillbehör. Med dess hjälp kan du frigöra händerna när du till exempel tittar på en film eller video på YouTube. Eller varför inte använda det för att läsa en intressant e-bok? Du kan också använda den för att bekvämt spela dina favoritmobilspel.

Tack vare den justerbara vinkeln kan du justera dess position efter dina behov. Anpassa tillbehörets position efter dina behov och önskemål så att du får största möjliga komfort. Stativet håller din telefon stabilt och säkert.Du behöver inte oroa dig för att din mobila enhet faller och skadas, stativet skyddar den från liknande olyckor.

Tack vare den lilla, vikbara konstruktionen och den lätta vikten kan du ta stativet med dig vart du vill. Du kan enkelt lägga den i din väska eller ryggsäck. Detta gör det bekvämt att titta på en film eller spela ett mobilspel nästan överallt och när som helst. Det perfekta tillbehöret oavsett om det ska spelas spel, titta på filmklipp eller läsas recept.

SpecifikationerStorlek på produkt:7,8 x 9,8 x 1,8 cmMaterial: PPFärg: SvartIngår i förpackning:1 st stativ för mobil

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.