Stekpanna Robuste 28 cm & Stekspade

259,00 kr

Med en riktigt bra stekpanna med non stick-beläggning och en stekspade blir det lättare och roligare att laga mat samt att testa nya rätter och smaker!

Slut i lager

Artikelnr: 17783 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Den här stekpannan från Makus kollektion Robuste har en diameter på 28 cm och rymmer 2,4 liter. DDen är tillverkad av aluminium och dess handtag är tillverkad av rostfritt stål. Stekpannan har dessutom non stick-beläggning som gör det ännu lättare att få till riktigt god mat samt att hålla stekpannan i bra skick. Den är även lämplig för alla sorters spishällar. Det kommer även med en svart stekspade. Med rätt redskap i köket blir det både roligare och lättare att laga mat samt att testa nya rätter och smaker! Tillaga fantastisk mat med denna stilrena stekpanna och tillhörande stekspade från Makus kollektion Robuste!

Specifikationer

Storlek på produkt:28 cm i diameter, Rymmer 2,4 L.Färg:Svart med silverfärgat rostfritt stålMaterial:Rostfritt stål och AluminiumIngår i förpackningen:1 st stekspade och 1 st stekpannaSkötselråd:Handdisk för stekpanna / Maskindisk för stekspade

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.