Stor militärryggsäck 38L – Svart

339 kr

En hållbar och slitstark ryggsäck i arméstil med praktisk design som säkrar tillhörigheter på plats.

Slut i lager

Artikelnr: 23696 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En svart, högkvalitativ ryggsäck från Trizand. Detta är en hållbar och slitstark ryggsäck i arméstil med praktisk design som säkrar alla tillhörigheter på plats. Den har en kapacitet på 38 liter och passar perfekt för vandring, cykling, bergsklättring, jakt, fiske och många fler fysiska utomhusaktiviteter.

Den har fem kammare. Huvudfacket har en dragkedja som är förlängd ända ner till botten, vilket underlättar både packning och uttagning av föremål. Inuti finns en mindre ficka med dragkedja och en nätvägg. Det andra stora facket inuti har en liten dubbelficka med ett påsytt nät med två fack. Yttre övre liten ficka. Den yttre nedre, större fickan – inuti finns en liten dubbelficka med ett påsytt nät med 5 fack. På utsidan av ryggsäcken finns en kardborresluten skiljevägg, som är perfekt för att bära dricksvatten.

Med denna ryggsäck kommer du att få med dig allt du behöver för några dagar utomhus. Ryggsäcken har ett bärsystem, som består av profilerade axelband med snabbspännen, det är en praktisk lösning och används för att tappa ryggsäcken direkt. Ryggsäcken är helt justerbar. Den smidiga justeringen av de profilerade axelremmarna, bröstremmen och höftbältet som kan tas av står för en stabil transport – bältet gör att du kan avlasta ryggraden och axlarna samtidigt som du bär ryggsäcken vilket gör att hela vikten är koncentrerad till höfterna. Den går även att komprimera. Rygg- och axelremmarna är förstyvade, täckta med ett nät som låter luft passera, det dämpar också till stor del vibrationer vilket är särskilt viktigt under långa resor.

Ryggsäcken är tillverkad av ett slitstarkt, vattentätt material, motståndskraftig mot nötning och nötning. Inuti är den täckt med gummi, som skyddar den mot vatteninträngning. På framsidan av ryggsäcken och på axelremmarna används PALS-tejper, som möjliggör fastsättning av utrustningen i MOLLE-systemet – detta möjliggör installation av ytterligare fickor.

Specifikationer

Storlek på produkt: L29 x B 37 x h 50 cm

Färg: Svart

Material: Nylon, polyester 600D

Volym: 38 liter

Ingår i förpackning: 1 st ryggsäck

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.