Stort målarset – 86 delar

99,00 kr

Ett komplett set för att komma igång med olika typer av målande.

Slut i lager

Artikelnr: 21538 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett stort målarset beståendes av 86 delar. Ett komplett set för att komma igång med olika typer av målande. Om du älskar att måla eller vill komma igång med att måla så är detta stora set något för dig! Det består utav 86 delar, varav 12 pennor,24 tjocka tuschpennor,12 oljepasteller,12 pasteller,12 akvarellfärger, 1 st svamp, 1 st suddgummi, 1 st borste,1 st sax, 1 st penna, 1 st pennvässare, 1 st lim, 1 st linjal och 6 st färgade gem. Med dessa saker kan du skapa snygga och orginella verk. Redskapen är tillverkade av material av god kvalitet och har ett brett, attraktivt urval av färger.

Hela setet är placerat i en väska av plast och som gör att det blir mycket enkelt att ta med sig allt på språng. Dess handtag gör transporten ännu mer bekväm och lätthanterlig. Allt är säkert på plats och i tryggt förvar.

Väskan har separata fack som ger enkel och snabb åtkomst till nödvändiga saker, samt säkerställer dess skydd och håller ordning i väskan .Ett brett utbud av val kommer säkerligen att tillfredsställa användaren och möjliggöra lång, flerfaldig användning under ditt skapande. Efter att ha tagit slut på de ursprungliga pennorna och andra redskap i väskan kan du fylla den med dina egna nya tillbehör.

Detta stora målarset lämpar sig för användning av både äldre och yngre personer. Setet rekommenderas för individuell användning hemma, såväl som för användning i privata skolor som erbjuder ritkurser. Detta är ett stort och varierat målarset som kommer att vara en bra present för många tillfällen och som garanterat kommer göra användaren glad. Ett perfekt målarset för dig som är nyfiken på flera olika målarmedium.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.