Stort smyckeskrin – Vit

219 kr

Med hjälp av detta stilrena smyckeskrin kan du förvara och organisera dina smycken.

Slut i lager

Artikelnr: 24028 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett elegant, vitt smyckeskrin frånVerk Group.Med hjälp av detta stilrena smyckeskrinkan du förvara och organisera dina smycken. Den praktiska lådan har många olika fack och urtag, tack vare vilka du kan styra ordningen på din smyckessamling. Facken finns i olika storlekar och är perfekta för att förvara klockor, armband, kedjor, samt örhängen och till och med mynt.

Det finns 6 stycken platser för armband, 8 platser för ringar (som kan hålla upp till 24 ringar beroende på storlek), 5 krokar på insidan av locket, en ficka på insidan av locket, ett stort fack, 6 fack med uttagbara väggar på ovandelen och 6 fack med uttagbara väggar på underdelen. Facken är fodrade med ett mjukt material för att skydda de ömtåliga smyckena mot repor.

För mindre föremål som örhängen och ringar finns specialanpassade fack i form av rullar. Krokar placerade på insidan av locket gör att du kan förvara armband, kedjor och mycket mer. På detta sätt kommer du inte att tappa bort några smycken eller andra småsaker.

Smyckeskrinet är tillverkat i konstgjort läder och har en stilren design. Smyckeskrinet går att låsa med den medföljande nycklen så att du kan vara säker på att ingen annan utom du använder dina smycken, klockor eller andra värdesaker.

SpecifikationerStorlek på produkt: B 23 x D 18 x H 9 cmTopppanelens mått: 21,5 x 15,5 cmFickmått: 22 x 6 cmRingfackets bredd: 6,5 cmMått på fack på den nedre plattformen: 8 x7 cmMaterial: Konstgjort läderFärg: VitIngår i förpackning:1 st smyckeskrin, 1 st nyckel

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.