Teleskopisk Vattenslang med spraymunstycke för biltvätt 7.5m – Svart

399 kr

Med den här vattenslangen blir det lätt att tvätta bilen eller vattna blommorna i trädgården.

Slut i lager

Artikelnr: 16857 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Det här spraymunstycket/teleskopiska vattenslangen som kan bli 7,5 meter lång är från Baseus och är av hög kvalitet. Den passar perfekt att använda för att tvätta din bil eller vattna blommorna i din trädgård. Den gör det lättare för dig att hålla bilen ren och att utföra andra hushållssysslor som kräver vatten. Tack vare att den är tillverkad av så högkvalitativa material är den extremt hållbar och motståndskraftig mot mindre mekaniska skador även vid frekvent användning.

Spraymunstycket gör att du snabbt och säkert kan rengöra din bil, även från den värsta smutsen. Vattnet som kommer ut ur munstycket under högt tryck kommer även att få bort de värsta spåren av pollen. Det går även att fästa Baseus vätskebehållare (säljs separat) på munstycket så att du inte sprayar bilen med endast vatten. Vattnet med bilrengöring fungerar ännu bättre och får bort smutsen snabbt och säkert.

Specifikationer

Modell:Baseus Simple Life Car Wash Spray Nozzle (with Magic Telescopic Water Pipe) 7.5m after water filling Black /CRXC01-A01Storlek på produkt:19 x 14 x 35 cmVikt:217,6 gFärg: SvartMaterial:ABS + PC + AluminumLängd när den är fylld med vatten: 7,5 meter

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.