Thor Skateboard i trä 24”

299,00 kr

En skateboard i trä med riktigt bra grepp för unga skateboardåkare.

4 i lager

Beskrivning

En färgglad skateboard i trä för barn med motiv på Thor från Marvel. Skateboarden har motiv på båda sidor. Denna skateboard har en längd på61 cm /24 ” och passar barn som vill lära sig att åka skateboard. Den har en mycket kompakt och liten storlek vilket gör det lätt att både transportera och förvara den. Skateboarden är idealisk att använda på trottoarer, torg, skateboardparken och urbana gränder. Brädan är tillverkad i slitstarkt trä och har en halkfri yta som ger grepp och ökar säkerheten. Att åka skateboard är en perfekt utomhusaktivitet för de varma sommardagarna.

Tips när barnet ska börja lära sig att åka skateboard:Se först och främst till att barnet alltid har rätt skydd när han/hon åker skateboard. Det är lätt att skada sig utan rätt skydd såsom hjälm, knäskydd, handledsskydd ocharmbågsskydd.Då kan barnet lära sig åka utan att göra illa sig om han/hon ramlar. Det är en del av att skejta, som när man lär sig gå. Sedan gäller det att hitta en lämplig plats: platt mark, utan trafik. En tom parkering brukar fungera bra.

Barnet kan först testa att skjuta ifrån med en fot i marken, för att få upp farten med brädan. När barnet vant sig, kan han/hon börja åka.Det andra alternativet är att stödja barnet på brädan: barnet ställer sig på brädan och du puttar försiktigt på och håller i barnet. På så sätt kan barnet vänja sig att hålla balansen och ta svängar, utan att behöva tänka på att skjuta ifrån med en fot i marken.

SpecifikationerRekommenderad ålder:+ 3 årLängd på bräda: 61 cm /24 ”Bredd på bräda:15 cm /5.9 ”Höjd på bräda:8 cm /3.15 ”; 10cm /3.9″Material på truckar: PPMaterial på bushings:PVCMaterial på bräda: 9-lager lönnträMaterial på hjul:PVCHjul:608ZFärg: FlerfärgadHjuldiameter:50 mmHjulbredd: 30 mmIngår i förpackning: 1 st skateboard

Rekommenderas ej för barn under 3 år.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.