Träningsbälte / förbränningsbälte för slimmad figur – Svart

59,00 kr

Detta träningsbälte formar och håller in midjan på ett mycket effektivt sätt för bästa hållning.

1 i lager

Beskrivning

Ett högkvalitativt, svart träningsbältei storlek XXL från Verk Group. Detta träningsbälteär bekvämt att bära och bränner samtidigt fett då det höjer din kroppstemperatur. Genom att höja din kroppstemperatur svettas du ut toxiner vilket hjälper till att forma kroppen och bränna fett snabbare. Att svettas är mycket viktigt för att hålla dig i form och det är nyckeln till att du mår bra när du tränar. Materialet absorberar svett, är snabbtorkande och andas samtidigt så att träningsbältet är bekvämt att använda.

Träningsbältet är enkelt och bekvämt att använda då du lätt kan dölja det under kläderna. Det går att använda under träning, på shoppingturen, på jobbet, när du sover och till vardags i dina dagliga rutiner. Det har ett mycket följsamt material som gör att den sitter tight runt kroppen utan att kännas obekvämt. Det hjälper dig att få bättre hållning och i sin tur din allmänna hälsa. Träningsbältet består utav neopren vilket bland annat är vattentätt, stötdämpande och värmeisolerande.

OBS! Se till att du INTE lägger ditt träningsbältei torktumlaren eller nära en värmekälla då materialet lätt blir FÖR uttorkat vilket kan leda till stelhet och sprickbildning. Låtträningsbältet lufttorka liggande eller hänga upp det. Undvik även onödig veckbildning vid torkning då det skulle kunna orsaka försvagade punkter i materialet.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.