Träningskorsett – Svart/Gul

89 kr

Denna träningskorsett formar och håller in midjan på ett mycket effektivt sätt för bästa hållning.

3 i lager

Artikelnr: 21005 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En högkvalitativ, svart-gul träningskorsett i storlek XXL från Verk Group. Denna träningskorsett är bekväm att bära och bränner samtidigt fett då den höjer din kroppstemperatur. Genom att höja din kroppstemperatur svettas du ut toxiner vilket hjälper till att forma kroppen och bränna fett snabbare. Att svettas är mycket viktigt för att hålla dig i form och det är nyckeln till att du mår bra när du tränar. Materialet absorberar svett, är snabbtorkande och andas samtidigt så att korsetten är bekväm att använda.

Träningskorsetten är enkel och bekväm att använda då du lätt kan dölja den under kläderna. Den går att använda både under träning, på jobbet och till vardags i dina dagliga rutiner. Den har ett mycket följsamt material som gör att den sitter tight runt kroppen utan att kännas obekväm. Träningskorsetten består utav neopren vilket bland annat är vattentätt, stötdämpande och värmeisolerande.

OBS! Se till att du INTE lägger din träningskorsett i torktumlaren eller nära en värmekälla då materialet lätt blir FÖR uttorkat vilket kan leda till stelhet och sprickbildning. Låt träningskorsetten lufttorka liggande eller häng upp den. Undvik även onödig veckbildning vid torkning då det skulle kunna orsaka försvagade punkter i materialet.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.