-30%

Transparent skal – Apple iPhone 13 Mini

69,00 kr

Detta transparenta skal skyddar din iPhone 13 Mini från stötar och repor.

1 i lager

Artikelnr: 23483 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Ett transparent skal förApple iPhone 13 Mini från 3MK.Vad är poängen med att köpa en vacker, tunn mobil om du ska gömma den i ett tjockt fodral. Ett transparent skal är idealiskt för minimalister, det är nästan omärkbart på telefonen. Detta på grund av den flexibla och extremt tunna 1,2 mm tjocka plasten.

Detta transparenta skal skyddar din telefon perfekt under ett fall och absorberar kraften från stöten. Absorber125™ motståndsklass bekräftar att telefonen som skyddas av detta skal inte led några skador efter att ha tappats 26 gånger från en höjd av 125 cm. Det är högre än militärt skydd.Granskningen efter testet visade inga skador på telefonen! Detta ger din mobil ett fantasiskt skydd mot repor, fall och stötar. Skalet har även en höjd kant runt linsen vilket gör att din kameralins inte kommer att repas när du lägger mobilen på bordet.

Skalet säkerställer att du fortfarande har 100% precision och känslighet för beröring trots att du har ett skydd på din skärm. EasyClick™ är vårt svar på de klumpiga skalen som inte låter dig trycka på det du vill på skärmen. Detta är den högsta designstandarden: exakt skydd som inte gör ditt liv svårt.

Dscouts forskning visade att den genomsnittliga användaren håller mobilen i handen i nästan 2,5 timmar om dagen. Det transparenta skalet är godkänt av National Institute of Hygiene, vilket garanterar att det är fritt från skadliga ämnen och säkert för din hälsa – oavsett hur mycket tid du spenderar med telefonen.Det transparenta skalet har framgångsrikt klarat RoHS-certifieringen i ett oberoende laboratorium – vilket betyder att det är miljövänligt och följer strikta EU-direktiv om tungmetaller och farliga ämnen (inklusive bly, kvicksilver och kadmium).

Specifikationer

Färg:TransparentKompatibel med:Apple iPhone13 MiniIngår i förpackning:1 sttransparent skal

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.