Trimmer för ansikte, armhålor, bikinilinje

99 kr

Med denna effektiva trimmer kan du trimma och raka bort allt oönskat hår på kroppen.

Slut i lager

Artikelnr: 23755 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En trimmer från Verk Group. När du vill ha en snabb och bekväm rakning som inte kräver några extra verktyg är denna trimmer perfekt för dig!Den elektriska trimmern gör att du enkelt kan bli av med oönskat hår från både ansiktet och hela kroppen tack vare det dubbelsidiga bladet. Den är enkel att rengöravilket är viktigt så att du slipper eventuella hudbekymmer. Trimmern drivs av ett enda AA-batteri (medföljer inte!).

Trimmernär lämplig för många olika hudområden – du kan använda den för att raka dina ben, ansikte eller armar och mycket mer. Trimmern lämnar huden mjuk och utan irritation eller sår. Den arbetar med exakt precision i alla riktningar. Trimmerns skärhuvud är dubbelsidig så du kan använda en sida för att raka ansiktet och den andra för andra delar av kroppen.Trimmern är sladdlös för enastående komfort. Ett AA-batteri räcker för att driva enheten.

Trimmern har också en modern och ergonomisk design. Den passar fantastiskt i din hand, är extremt bekväm att använda och lätt. Så du kan enkelt använda den inte bara hemma utan också till exempel på semester.

Specifikationer

Trimanordning: 20 mmDubbelsidigt trimhuvud: från 16 mm till 6 mmKamfäste: 2mm och 4mmStrömförsörjning: 1 x AA-batteri (ingår ej)Trimmerlängd utan spetsar: 10,8 cmIngår i förpackning:1 st trimmer,trimningsanordning,dubbelsidigt trimhuvud, 2 st kamfästen, skyddande hölje, rengöringsborsteCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.