Trimmer för ansikte & kropp

269 kr

Uppnå oemotståndligt slät hud med hjälp av denna trimmer.

2 i lager

Artikelnr: 23777 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En effektiv trimmer från Verk Group. Den har dubbelsidiga blad vilket gör att du enkelt kan bli av med oönskat hår från både ansiktet och hela kroppen.Trimmernär lämplig för många olika hudområden – du kan använda den för att raka dina ben, ansikte eller armar och mycket mer. Bladen irriterar inte din hud och i kombination med den kraftfulla motorn säkerställer du effektiv trimning. De klarar även det mest envisa håret utan problem. Trimmerns skärhuvud är dubbelsidig så du kan använda en sida för att raka ansiktet och den andra för andra delar av kroppen.

Trimmern är sladdlös för enastående komfort. Du laddar den enkelt via den medföljande USB-kabeln i ca 90 minuter. Det ger en driftstid på upp till 80 minuter.Trimmern har också en modern men ergonomisk design. Den passar fantastiskt i din hand, är extremt bekväm att använda och har lätt vikt. Så du kan enkelt använda den inte bara hemma utan också till exempel på semester. Trimmern är mycket enkel att använda och har en upplyst strömknapp samt ett funktionellt stativ där du kan lägga den.

Trimmern är vattentät men bör hållas borta från vatten när den laddas för säkerhets skull. Trimmern har en batteriladdningsindikator och en motor i silverlegering. Du kan välja mellan två hastighetsnivåer. Det medföljer en USB-kabel, rengöringsborste, ett ställ, ett fodral där du kan förvara din trimmer och ett trimbladsskydd.

Specifikationer

Storlek på produkt:17 x 5 x 3,7 cmBladbredd: 3,5 cmStrömkabellängd: 100 cmLaddningstid: 90 minuterAnvändningstid: 80 minuterEffekt: 5WFärg: Vit, rosaVattentäthet klass:IPX7Ingår i förpackning:1 sttrimmer, 1 st USB-kabel, 1 st rengöringsborste, 1 st fodral, 1 stTrimbladsskydd, 1 st ställCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.