Tripod/Stativ för mobil med fjärrkontroll

149 kr

En tripod med trådlös fjärrkontroll som du kan ta fantastiska bilder med.

Slut i lager

Artikelnr: 23796 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En svart/silvrig tripod/mobilhållare från Verk Group. Till denna tripod medföljer det en trådlös fjärrkontroll som gör det ännu enklare att ta snygga bilder på avstånd. Tripoden har Bluetooth och är mycket enkel att använda. Tripoden har ett justerbart 1/4 fäste som passar de flesta mobila enheter. Den har tre-stegsjustering och tripodens fötter har en halkfri undersida som gör att den står stadigt. Tripoden har halkfria fötter vilket gör den stabil att använda.

Toppen på tripoden kan roteras 360° vilket gör det fantastiskt lätt att ta snygga bilder med den. Tripoden har en justerbar höjd på 32 cm till 100 cm. Tripoden är tillverkad av plast vilket gör den lätt att ta med sig samt att rengöra vid behov. Tripoden går att fälla ihop. Du kan smidigt förvara samt transportera din tripod i den medföljande väskan.

Specifikationer

Storlek på handtag:5 x 6 x 9 cmHöjd på tripod:Från 32 cm till 100 cmFärg: Svart, silverMaterial: PlastIngår i förpackning:1 st tripod, 1 st förvaringsväska, 1 st Bluetooth fjärrkontroll, 1 st mobilfästeCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.