Tyngdtäcke 150×200 cm 7 kg

999 kr

Har du svårt att sova? Prova att sova med ett tyngdtäcke!

27 i lager

Artikelnr: 13794 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Om du har svårt att slappna av när du ska sova eller i överlag har svårt att sova så kan det vara på sin plats att prova att sova med ett tyngdtäcke! Täcket skapar en trygg och avslappnad känsla i kroppen. Vikten hjälper hela kroppen att slappna av och det kan därmed hjälpa dig att somna lättare.Tyngdtäcket sprider ett mjukt, jämnt tryck över hela kroppen vilket upplevs av många som avslappnande. Täcket kan också verka lugnande om du rör dig mycket under sömnen och kan få det att kännas som att du fått en behaglig massage när du vaknar.

Sömnen är viktig för att du ska må bra och orka med vardagen. Dålig sömn och sömnproblem orsakar ofta ohälsa. Med bra sömn får du också en högre koncentrationsförmåga under dagen.För många skapar tyngdtäcket en trygghetskänsla och utjämnar humörsvängningar.

Tyngdtäckets rekommenderade vikt är cirka 10% av användarens vikt. Den individuella uppelvelsen av vikten varierar emellertid mycket, varför den lämpliga vikten av täcket för dig kan avvika från den rekommenderade vikten.

OBS! Tyngdtäcket lämpar sig inte för dig som har benfrakturer, andnings- eller omloppsbesvär, nedsatt andningsfuktion, svåra hudkomplikationer, klaustrofobi eller osteoporos. Du ska själv kunna avlägsna täcket för att förebygga farliga situationer.Tyngdtäcket ska ej användas av barn yngre än 5 år. Om du är gravid bör du rådgöra med din läkare innan du använder täcket.

Specifikationer

Storlek på produkt: 150 x 200 cm

Färg:VitMaterial:100 % Bomull med 100% polyesterfibrer och fyllning mikroglasfiberpärlor

Ingår i förpackningen:1 stSkötselråd:Endast fläckborttagning och vädring rekommenderas. Om täcker behöver omsorgsfull tvätt ska du vänligen beakta tvättmaskinenes viktbegränsningar. Tvättas i max 40°C. Använd inte sköljmedel. Hängtorka eller flattorka. Torka inte med torkumlare, stryk inte, ingen kemtvätt. Tvättmaskinernas viktgräns ska beaktas.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.