UV- & LED-lampa för nagellack

269 kr

Denna UV- och LED-lampa är otroligt effektiv jämfört med traditionella UV-lampor eftersom den har ett kombinerat UV- och LED-ljus. Ditt nagellack kommer härdas på nolltid.

Slut i lager

Artikelnr: 23752 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En högkvalitativ UV- & LED-lampa för nagellack, från Verk Group.Denna UV- och LED-lampa är otroligt effektiv jämfört med traditionella UV-lampor eftersom den har ett kombinerat UV- och LED-ljus. Ditt nagellack kommer härdas på nolltid. Den har rörelsesensor och är perfekt för hemmet eller skönhetssalongen.Med sina 54 watt är det en riktigt kraftfull lampa som säkerställer professionell härdning av lack på både händer och fötter. Härdande ljus med UV- och LED-ljusdioder för att härda nästan alla typer av UV- och LED-nagellack. Den är mycket enkel att använda och har dessutom en löstagbar botten som är monterad med magneter.

Specifikationer

Storlek på produkt: 20 x 10 x 22,5 cmKabellängd: 138 cmStrömförsörjning: AC 100-240V, DC 12VLCD tidsdisplay: JaRörelsesensor: JaAntal LED-lampor: 36 stLED-livslängd: 50 000 timmarApplicerade dioder: UV / LEDEnhetens effekt: 54WVåglängdsområde: Från 365nm till 405nmFärg: VitMaterial: PlastIngår i förpackning:1 st UV- och LED-lampa för nagellackCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.