Värmeljushållare i järn – Treasure Small

119,00 kr

En vacker värmeljushållare i järn, från Affari!

6 i lager

Artikelnr: 19970 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En vacker värmeljushållarei järn från Affari of Sweden. Ljushållaren har plats för ett värmeljus som har en diameter påø3,8 cm. Ljushållaren är tillverkade av antikbehandlad järn som har en rostig look. Ljusstaken har en gammaldags och robust stil men den passar i både moderna och gammaldagsa hem. Ljushållaren kommer att ge mycket karaktär till din inredning.

Få saker är så mysigt som att tända vackra ljuslyktor och ljusstakar hemma! Tända ljus skapar en fantastiskt mysig stämning hemma och kan ge ditt hem ett riktigt ombonat intryck.Ljus har alltid varit och kommer alltid vara vackra detaljer i hemmet.

Tips!Kombinera olika storlekar och/eller stilar på lyktor/ljushållare som du sedan ställer i en grupp så får du en riktigt vacker och mysig ljuskälla att lysa upp ett mörkt utrymme. Ju fler desto mysigare.OBS! Tänk på attprodukterna från Treasure-serien är producerade för att se gamla ut och en del är gjorda av återvunnet material.Alla produkter är unika och det kan finnas olikheter från bilden. Värmeljus ingår inte.

Specifikationer

Storlek på produkt (LxBxH):8 x 8 x 19 cmFärg:BrunMaterial:JärnIngår i förpackningen:1 stSkötselråd:Damma av

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.