Vattenflaska för hund / Hundflaska med skål

89,00 kr

Denna hundflaska ser till att du kan erbjuda din hund vatten överallt.

Slut i lager

Artikelnr: 21944 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En blå hundflaska från Verk Group. Det är livsviktigt att din hund alltid har tillgång till vatten och särskilt under varma sommardagar eller långa promenader. På resande fot eller långa promenader kan tillgång till vatten lätt glömmas bort men med denna hundflaska kommer du alltid att kunna ge vatten till din hund. Den rymmer 500 ml.

Hundflaskan har en speciell design så att du kan trycka fram vatten som sedan fyller den skålliknande toppen på flaskan. Den skålliknande formen gör att de flesta hundar vill dricka ur den samt att det blir mycket lättare för hunden än ur en vanliga vattenflaska.

Tack vare att den har en skåldesign på toppen behöver du inte ha med en separat skål. Denna hundflaska är perfekt att ha med på utflykten, långpromenaden, vandringen och resan.

Vattenflaskan har en ögla på sidan där du kan fästa en karbinhake eller ett snöre så att du enkelt kan fästa den på din ryggsäck eller dina byxor. Hundflaskan har en kompakt design som går utmärkt att packa ned. Den är dessutom mycket enkel att rengöra.

Tack vare denna hundflaska kan du förse din lurviga bästa vän med vatten vart ni än är lätt som en plätt och på så sätt undvika uttorkning hos din hund. Uttorkning hos hund kan leda till bildande av ohälsosamma bakterier, illamående, kräkningar och negativ påverkan på organen. Att låta hunden ha ständig tillgång till vatten stimulerar den till ett naturligt dryckesbeteende.

Specifikationer

Skåldiameter:10 cmFlaskhöjd: 21,5 cmKapacitet: 500 mlMaterial: PlastFärg: Svart, blåIngår i förpackning:1 st hundflaska

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.