Vattenmatta – Manet 147 cm – 6 mån

169 kr

Den här vattenmattan är perfekt för att svalka ned dina små en varm sommardag och ger dem en rolig plats att leka på.

17 i lager

Artikelnr: 17267 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Den här vattenmadrassen i form av en manet från Bestway är den perfekta lekmattan för de allra minsta. Ett unikt lekområde som erbjuder en sval yta för att leka eller ligga på samtidigt som den stimulerar både lycka och glädje då den innehåller massa roligt glitter och vatten. Den är enkel att använda då det bara är att fylla maneten med vatten vilket gör den extra intressant för barnet men också extra mjuk och säker för barnets huvud att vila på. Manetens inre glitter kommer att flyga omkring när barnet leker med den vilket gör den superrolig! Maneten är väldigt stabil och säker för barnet att leka eller vila på.

Lekmattan stärker barnets muskler då det hjälper barnet bygga upp styrkan i ryggen, benen, armarna och nacken. Den hjälper även till att förstärka den fysiska koordinationen då det hjälper till med finmotoriken. Vattenmadrassen kan även användas till nackträning och dessutom göras till en positiv upplevelse istället för skrik och gråt som nackträning ofta annars ger.

Vattenmadrassens vattenkapacitet är 76 liter och det medföljer reparationsplåster i förpackningen. Det ligger 50 gram glitter i maneten. Den här vattenmadrassen kommer att hålla ditt barn glatt i flera timmar!

VARNING! FÅR ENDAST ANVÄNDAS I VATTEN DÄR BARNET BOTTNAR OCH UNDER TILLSYN AV EN VUXEN

Specifikationer

Storlek på förpackning: 20 x 20 x 6,5 cm

Storlek på produkt: 147 cm

Material: PVC

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.