Venom Skateboard/Nickelboard 26,4″ – Svart

529,00 kr

En pennyboard i plast med riktigt bra grepp för unga skateboardåkare.

Slut i lager

Beskrivning

En svart nickel pennyboard/skateboard i plast för barn med motiv på Venom från Marvel. Pennyboarden har motiv på ovansidan. Pennyboards är bland de mest populära typerna av skateboards som finns på marknaden. En Nickel Pennyboard är en något längre version av den klassiska Pennyboarden. Med en Nickel Pennyboard får du extra stabilitet på grund av den extra längden.

Denna brädan är tillverkad av slitstark plast och dess ovansida har en gallerstruktur, vilket ökar dess halkskydd. Detta ger bra grepp och ökar säkerheten. Denna skateboard har en längd på66,8 cm /26,4″ och är mycket bekväm att åka på.De breda och mjuka polyuretanhjulen dämpar vibrationer och säkerställer komfort under åkning.Högkvalitativa, lätta ABEC-7-hjul är en garanti för smidighet och hastighet under åkning. Ett perfekt hjälpmedel att glida runt på.Den är kompakt och lätt att styra kraftigt med vilket också gör denna typ av brädor till ett bra transportmedel.

Pennyboarden har en mycket liten storlek med lätt vikt vilket gör det lätt att både transportera och förvara den. Den är exempelvis enkel att fästa på ryggsäcken. Skateboarden är idealisk att använda på trottoarer, torg, skateboardparken och urbana gränder. Denna skateboard tål en maxvikt på 100 kg. Att åka skateboard är en perfekt utomhusaktivitet för de varma sommardagarna.

Tips när barnet ska börja lära sig att åka skateboard:Se först och främst till att barnet alltid har rätt skydd när han/hon åker skateboard. Det är lätt att skada sig utan rätt skydd såsom hjälm, knäskydd, handledsskydd ocharmbågsskydd.Då kan barnet lära sig åka utan att göra illa sig om han/hon ramlar. Det är en del av att skejta, som när man lär sig gå. Sedan gäller det att hitta en lämplig plats: platt mark, utan trafik. En tom parkering brukar fungera bra.

Barnet kan först testa att skjuta ifrån med en fot i marken, för att få upp farten med brädan. När barnet vant sig, kan han/hon börja åka.Det andra alternativet är att stödja barnet på brädan: barnet ställer sig på brädan och du puttar försiktigt på och håller i barnet. På så sätt kan barnet vänja sig att hålla balansen och ta svängar, utan att behöva tänka på att skjuta ifrån med en fot i marken.

SpecifikationerRekommenderad ålder:+ 6 årLängd på bräda:66,8 cm /26,4″Bredd på bräda:13,5 -18,5 cmHöjd på bräda:9.5 cmMaterial på truckar: AluminiumMaterial på bushings:PUMaterial på bräda:PolypropenMaterial på hjul:PolyuretanHjul:ABEC-7Färg: Svart, flerfärgadHjuldiameter:57 mmHjulbredd: 45 mmTål maxvikt: 100 kgIngår i förpackning: 1 st skateboard/pennyboard

Rekommenderas ej för barn under 3 år.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.