Vikbar fiskestol med kylväska – Natur

249 kr

Smidig och stabil campingstol med väska som smidigt går att fälla ihop och bära med sig.

Slut i lager

Artikelnr: 23555 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En naturmönstrad, vikbar fiskestol med kylväska nedanför sitsen, från Verk Group. En vikbar fiskestol finns det många användningsområden för. – Den passar perfekt på fisketuren, fotbollsmatchen, på familjeutflykten, festivalen, fjällvandringen och självklart campingsemestern! Den här smidiga och stabila campingstolen går lätt att fälla ihop så den blir kompakt och gör det på så sätt smidigt att bära med sig den på olika äventyr. Den har även handtag som gör den enkel att bära med.

Den har en kylväska under sitsen där du kan få plats med mat och dryck på dina olika äventyr. Skönt att vila rumpan på efter en lång vandring eller när du inte orkar stå längre. Fiskestolen är mycket bekväm och har ett snyggt natur-mönster. Den är tillverkad av slitstarkt och tåligt material som ger stolen en stabil stomme.

Specifikationer

Storlek på stol:H 56 xB 39 x D 31 cmStorlek på ihopfälld stol:46 x 39 cmHöjd på säte från marken: 35 cmStorlek på kylväska: L 25 x B 20 x H 25 cmFärg: Flerfärgad, grön, brunIngår i förpackning:1 st fiskestol med kylväska

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.