Vikbar resehårtork

119,00 kr

Denna hårtork har ett fällbart handtag som gör att den tar mycket liten plats i väskan. Smidig att ha med!

1 i lager

Artikelnr: 23541 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En fällbar resehårfön från Verk Group. Den här stilrena hårtorken gör att du kan föna ditt hår bekvämt och effektivt. Ditt hår kan vara friskare och mer glansigt än någonsin tidigare. Den här hårtorken torkar håret försiktigt, ger det flexibilitet och spänst. Hårtorken värms snabbt upp så att du snabbt kan föna ditt hår utan tråkiga väntetider.

Hårfönen har två värme- och hastighetsinställningar som kan anpassas efter ditt behov och din hårtyp. Hårtorken ligger perfekt i handen, är extremt praktisk och lätt.Glöm tunga enheter som gör hårtorkning till en svår och tröttsam utmaning. Med sin fällbara design gör den sig perfekt att ha med på resan då den tar minimalt med plats. Den har en kabellängd på 96 cm och har en upphängningsögla. Den har en On/Off-knapp.

Specifikationer

Längd på hårtorkens handtag: 9 cmLuftutloppsdiameter: 4 cmHårtorkens totala höjd: 16 cmTorkdjup: 14 cmKabellängd: 96 cmStrömkälla: 220VOn/Off-knapp: JaFärg: På grund av att produkterna skickas slumpmässigt av tillverkaren, skickas varorna i en blandning av färger.Färg kan därmed inte väljas! Det blir en överraskning gällande vilken färg du får.Ingår i förpackning:1 st hårfönCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.