Vikbar shoppingväska på hjul – Djurmönster

119 kr

Perfekt att ta med till affären eller på utflykten, om och om igen.

Slut i lager

Artikelnr: 23717 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En vikbar shoppingväska på hjul med fint djurmönster, från Verk Group. Väskan är perfekt att ta med till affären eller på utflykten, om och om igen. Denstår stabilt eftersom det finns ett stöd i botten. Med denna väska slipper du bära alla matkassar hem, du kan istället bara packa ned allt i denna smidiga shoppingväska och dra hem det istället. Väskan har två mindre fickor invändigt där du kan lägga små föremål.

Den går även att vika ihop vid behov så att den tar mindre plats när du förvarar eller transporterar den. Du kan även ta loss väskan från vagnen och göra den mindre så att du kan bära den utan problem.Väskan är tillverkad av ett vattentätt material och är mycket enkel att rengöra.

Den perfekta väskan när du vet att du ska handla mycket!

Specifikationer

Väskans höjd: 50 cmHöjd på väskan med bas: 60 cmVäskans bredd: 27 cmVäskans djup: 15 cmFickmått: 18 x 18 cmMaxhöjd med öron: 82 cmHöjd på axelväskan med hopfällda hjul: 53 cmMått på den vikta väskan platt: 30 x 15 cmFärg: Vit, blå, orange, flerfärgadMaterial:PlastIngår i förpackning:1 st shoppingväska på hjul

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.