Whale Bil & Hem Luftfuktare – Rosa

179,00 kr

Ingen mer torr luft inomhus hemma, på jobbet eller i bilen!

1 i lager

Artikelnr: 15002 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Den här eleganta, cylinderformade och rosa luftfuktaren får bort den torra luften i ditt hem, på ditt jobb, universitetet, eller i din bil! Den skapar en mysig och härlig atmosfär med sitt fina ljus, du kan själv välja mellan vitt, blått eller gult ljus. Du behöver inte längre vara orolig för torr luft inne eller i bilen då den renar luften och därmed gör luften lättare att andas samt att din hy inte torkar ut lika lätt.Tack vare att den är så kompakt och lättviktad kan du ta med den vart du än går! Lätt att få plats med i väskan och detta gör att du aldrig mer behöver stå ut med torr luft inomhus – vart du än är! Du behöver heller inte oroa dig för att inte komma ihåg att stänga av den då den själv stänger av sig efter en viss tid.

Den är mycket lätt att använda. Det är bara att fylla den med 2 dl vatten (ej destillerat vatten!) och du kan själv välja om du vill ha i en droppe essentiell olja eller inte (köps separat). Sätt i kontakten i ett eluttag och sedan är det bara att ställa in önskad effekt, antingen en mjuk spray eller en starkare spray för ett större område. När du väljer effekt så väljer du även om du vill ha belysning eller inte.

Svårare än så är det inte att få ren och härlig luft inomhus!

Varning! Addera inte salt till luftrenaren då det kan orsaka korrosion av metallembranet.

Specifikationer

Model:Whale Car&Home Humidifier /DHJY-04Material:ABS, PPVolym:420 mlAnvändningstid:6-12 timmarFärg: RosaLjudnivå:upptill30 dBKraft:2,5 WVikt:295 gPower supply:5 VKabellängd:1 meterStrömport:micro USBIngår i förpackning:Luftfuktare, usb-sladd, 2 bomullspinnar

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.