Stort smyckeskrin – Svart

299 kr

Med hjälp av detta stilrena smyckeskrin kan du förvara och organisera dina smycken.

Slut i lager

Artikelnr: 22604 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett elegant, svart smyckeskrinmed ljusrosa insida, frånBeautylushh.Med hjälp av detta stilrena smyckeskrinkan du förvara och organisera dina smycken. Den praktiska lådan har 20 olika fack och urtag, tack vare vilka du kan styra ordningen på din smyckessamling. Utöver fack har skrinet även 3 fristående lådor. Facken finns i olika storlekar och är perfekta för att förvara klockor, armband, kedjor, samt örhängen och till och med mynt. Facken är fodrade med ett mjukt material för att skydda de ömtåliga smyckena mot repor.

För mindre föremål som örhängen och ringar finns specialanpassade fack i form av rullar. Remmar med spännen placerade bredvid spegeln gör att du kan förvara armband, kedjor och mycket mer. Du kan också fästa flera sminkborstar eller örhängen på ränderna, tack vare speciella hål. På detta sätt kommer du inte att tappa bort några smycken eller andra småsaker.

Inuti smyckeskrinet finns en spegel så att du kan kolla hur smyckena ser ut på dig.Smyckeskrinet går att låsa med den medföljande nycklen så att du kan vara säker på att ingen annan utom du använder dina smycken, klockor eller andra värdesaker.

SpecifikationerStorlek på produkt:17,5 x 13,8 x 13,5 cmFärg: Svart, ljusrosaIngår i förpackning:1 stsmyckeskrin

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.