Vattentät cykeldator

139 kr

Multifunktionell cykeldator som har alla viktiga funktioner, både för nybörjare och proffs.

Slut i lager

Artikelnr: 22911 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En cykeldator med vattentät LCD-skärm. Detta är en multifunktionell cykeldator som har alla viktiga funktioner, både för nybörjare och proffs. Du kan se hastighet, distans och mycket mer på LCD-skärmen som är vattentät. Den har så många som 13 olika funktioner som den analyserar och visar regelbundet. Enheten kännetecknas av en bra mätupplösning och snabb respons.

Denna cykeldator är utmärkt sällskap när du tar dig fram på sommarvägarna och vill ta ta cykelträningen till nästa nivå. Den passar alla typer av cyklar, så den kan användas för olika modeller av cyklar: mountainbike, racing, cross, city, BMX, barn, landsväg, vandring, tandem och andra.

Cykeldatorn är trådbunden och levereras komplett med fästanordning och tillbehör för enkel installation så den går snabbt att installera och använda. Den kan monteras på styret eller skaftet på cykeln med hastighetsmätarsändaren monterad på ekrarna. Tack vare detta kan satsen ge cyklisten all nödvändig information om cykelns färdväg och hastighet. Cykeldatorn drivs av ett LR1130-batteri som ingår i förpackningen.

Alla funktioner: SPD – aktuell hastighet ODO – total körsträcka DST- tillryggalagd sträcka MXS – maxhastighet AVS – Medelhastighet TM – körtid CLK – 12H / 24H klocka”+” ”-” komparator Hastighetsskala (km/h, m/h)Ställ in däckkontur: 0mm-999mmStäll in det sista värdet på spolräknaren / ODO Automatisk avstängning Underhållsvarning

Specifikationer

Storlek på produkt: 5 x 4,5 cm

Aktuell hastighet: km / h, m / h

Antal funktioner: 13 st

Trådad: Ja

Strömkälla: Batteri

Batteri medföljer: Ja, kräver1x LR1130

Material: ABS

Färg: Svart

Displaytyp: LCD

Vattentät: Ja, IPX4

Minimumstorlek på hjul: 14’Maxstorlek på hjul: 29′

Ingår i förpackning:1 st cykeldator, 1 stLR1130-batteri, självhäftande tejp,

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.